Dierenpension

Wat krijgt de hond als de hond logeert bij Dierenpension Oud-Dijk; Een eigen mand, een deken, voer (brokken Royal Canin), vers water en veel aandacht.

  • Huisvesting:

Alle kennels zijn ’s winters verwarmd. In de zomer maken we gebruik van mechanische ventilatie. Zo is het bij ons dus nooit te warm of te koud. Door de vele ramen is er ruim voldoende daglicht, waardoor de honden een normaal dag- en nachtritme houden. Wij hebben ruime binnen verblijven met hieraan vast even grote buitenverblijven. Als het weer goed is, kunnen ze de hele dag naar binnen en naar buiten. Tevens worden ze vier keer per dag uitgelaten in de speelweides. Als het slecht weer is, zitten ze in het binnen verblijf. We hebben 5 ruime speelweides waar ze vier keer op een dag lekker in kunnen spelen.

  • Voeding:

De honden krijgen bij ons brokken van Royal Canin Selection Croc. Deze brok is een fijne basis brok voor iedere hond. Deze brok is dankzij de textuur en vorm geschikt voor honden in allerlei soorten en maten. Bij binnenkomst bepalen wij samen hoeveel uw hond nodig heeft. Ook mag u uw eigen voeding voor de hond meenemen. Als de hond bijvoorbeeld puppybrokjes heeft of allergisch is voor bepaalde brokken. Neem de brokken dan mee in een afgesloten emmer/ton met deksel.

Speelmaatjes in de speelweide in kleine roedels van hooguit 4 a 5 hondjes

Bij ons dierenpension mogen de honden in kleine roedels naar buiten. Deze roedels bestaan uit 4 en max 5 honden. In een aantal speelweides staan wat attributen waar de honden zich mee kunnen vermaken. Met warmer weer hebben wij halve zandschelpen in iedere wei staan met water waar elke hond die dat wil zich lekker kan verkoelen in het badje.

  • Goede verzorging en persoonlijke aandacht

Tijdens het uitlaten worden de honden geobserveerd, ook wordt er gelijk een gezondheidscheck bij iedere hond gedaan. De honden worden geborsteld en geknuffeld, hierdoor worden ze lekker verwend.

  • Filmpjes facebook

Als er tijd over is proberen wij van iedere hond een filmpje op facebook te zetten. De hond word gefilmd (indien mogelijk) met de roedel waarmee hij/zij in de speelweide speelt. De verzorging van de honden staat uiteraard bij ons pension voorop, hierdoor kan het voorkomen dat het niet lukt om filmpjes te maken voor facebook.